ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΕΣ

H εταιρεία μας σκεπτόμενη τις ανάγκες των πελατών της για ολοκληρωμένες υπηρεσίες παρέχει πλέον και την δυνατότητα της εντυποδιανομής με σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους που σαν στόχο έχουν με άμεσο και οικονομικό τρόπο να επικοινωνήσετε με τους υποψήφιους πελάτες σας. Όταν γίνεται με σωστό τρόπο, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι δυνατή η γεωγραφική κατάτμηση και στόχευση επίδοσης του μυνήματός σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε διανομές φυλλαδίων σε συγκεκριμένες περιοχές, ενημερωτικού ή διαφημιστικού χαρακτήρα.

Η AnimalPrint επιλέγει για εσάς και εκπαιδεύει τις μόνιμες ομάδες διανομέων, ορίζει και οργανώνει τις επισκέψεις στις περιοχές προσέγγισης του κοινού σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις, αλλά και σύμφωνα με εμπειρικές μελέτες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι διαθέτουμε μόνιμους διανομείς οι οποίοι είναι διαθέσιμοι καθ´όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι ευκαιριακά άτομα προκειμένου να επιτυγχάνουμε πάντα αυτά που υποσχόμαστε.

Έτσι φροντίζουμε για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την επίτευξη στόχων του εκάστοτε έργου με τρόπο που εξασφαλίζεται υψηλή αποδοτικότητα, ενώ αναλαμβάνουμε τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας κάθε ενέργειας και την αξιολόγηση των προϊσταμένων διανομής σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία διανομής φυλλαδίων τα οποία με υπευθυνότητα και συνέπεια διασφαλίζουν οτι το μύνημα της εταιρίας σας θα φτάσει στον παραλήπτη του. Το πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με τους έμπειρους προϊστάμενους διανομής ελέγχονται σε ημερήσια βάση με μοναδικό σκοπό να παραδώσουμε αυτά που υποσχόμαστε.
Διαθέτουμε δικά μας μέσα μεταφοράς των εμπορευμάτων σας και πριν απο κάθε εργασία υπάρχει συνεννόηση για την παραλαβή αυτών. Είμαστε γρήγοροι, υπεύθυνοι, συνεπείς.

Οι τρόποι για την διανομή εντύπων που ακολουθεί η εταιρεία μας ειναι οι παρακάτω:

Διανομή φυλλαδίων πόρτα πόρτα (Αττική)
Η διαδικασία
Η διανομή φυλλαδίων πόρτα πόρτα εξασφαλίζει μέσω των διαδικασιών προσέγγισης μας οτι 7 στις 10 οικίες θα παραλάβουν το μύνημά σας στην είσοδο της πόρτας τους. Οι διανομείς χτυπούν 2-3 κουδούνια σε πολυκατοικίες μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος και με ευγενικό τρόπο εισέρχονται σε αυτές.
Οι διανομείς:

  • Αφήνουν δυο φυλλάδια στην είσοδο της πολυκατοικίας
  • Αφήνουν ένα φυλλάδιο σε κάθε πατάκι ή πόμολο (εφ’οσον υπάρχει σακουλάκι ή λαστιχάκι) κάθε ενοίκου
  • Δεν επιδιώκουν είσοδο σε οικήματα με το χαρακτηριστικό σήμα μη επιθυμητής εισόδου διανομέα.
  • Δεν αφήνουν έντυπα σε εγκαταλελημένα σπίτια

Ο Έλεγχος
Ο έλεγχος που πραγματοποιείται σε κάθε εντυποδιανομή προέρχεται σε ποσοστό 80% απο τον προϊστάμενο, του οποίου η δουλειά είναι να επιβλέπει, να διορθώνει και να ανεφοδιάζει με φυλλάδια.Το υπόλοιπο 20% προκύπτει απο την επαγγελματική συνείδηση που έχουν οι εργαζόμενοί, τα ευέλικτα γι’αυτούς ωράρια καθώς και στη συνέπεια των πληρωμών μας.

Διανομή φυλλαδίων σε γραμματοκιβώτια (Αττική)
Η διαδικασία
Η διανομή σε γραμματοκιβώτια διαφέρει απο την πόρτα πόρτα στο γεγονός οτι εδώ πλέον γίνεται επιλογή μόνο γραμματοκιβωτίου και δεν υπάρχει η χρονική επιβάρυνση που υφίσταται στην διανομή πόρτα πόρτα. Στην περίπτωση του γραμματοκιβωτίου,
Οι διανομείς :

  • Αφήνουν αυστηρά δυο φυλλάδια σε εξωτερικό γραμματοκιβώτιο (σε περίπτωση που υπάρχει) για να μην δημιουργείται όγκος χαρτιού που δημιουργία ανεπιθύμητα συναισθήματα
  • Αφήνουν απο ένα φυλλάδιο σε κάθε γραμματοκιβώτιο σε περίπτωση που υπάρχουν ένα για κάθε κουδούνι
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση σε γραμματοκιβώτιο ή θυρίδα, αφήνουν δυο φυλλάδια τακτοποιημένα στην είσοδο του ακινήτου.

Ο Έλεγχος
Ο έλεγχος που πραγματοποιείται σε κάθε εντυποδιανομή προέρχεται σε ποσοστό 80% απο τον προϊστάμενο, του οποίου η δουλειά είναι να επιβλέπει, να διορθώνει και να ανεφοδιάζει με φυλλάδια.Το υπόλοιπο 20% προκύπτει απο την επαγγελματική συνείδηση που έχουν οι εργαζόμενοί, τα ευέλικτα γι’αυτούς ωράρια καθώς και στη συνέπεια των πληρωμών μας.

Διανομή φυλλαδίων σε Φανάρια

Η υπηρεσία αυτή αφορά πελάτες οι οποίοι επιθυμούν την διανομή του φυλλαδίου/ καταλόγου ή οποιουδήποτε άλλου εντύπου σε Φανάρια στην περιφέρεια της Αττικής. Υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού φυλλαδίων σε όλες τις περιοχές με συνεργείο 6 διανομέων. Η διανομή γίνεται σε όλους τους οδηγούς ανεξαιρέτως με στόχο τα 9000 τεμάχια.

Διανομή φυλλαδίων σε διόδια

Διανομές στους σταθμούς διοδίων πραγματοποιούν οι διανομείς και μοιράζουν φυλλάδια σε οδηγούς και συνοδηγούς. Οι προϊστάμενοι επιτηρούν την διαδικασία, τροφοδοτούν με υλικό και είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας
Σε περίπτωση που η τροχαία δεν επιτρέπει διανομή (λόγω έλλειψης ειδικής άδειας από ΥΠΕΧΩΔΕ) το ΤΕΑΜ τοποθετείται στις παρακάτω περιοχές:

  • Αντί για τα διόδια Αφιδνών στην διασταύρωση Δροσιάς και στην διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Θησέως
  • Αντί για τα διόδια Ελευσίνας στα φανάρια στο Δαφνί

Ας σημειωθεί οτι απαιτείται ειδική άδεια απο τους σταθμούς διοδίων τουλάχιστον 1 μήνα πριν την ενέργεια την οποία άδεια αιτείται η Εταιρία που έχει το προϊόν.

Διανομή φυλλαδων σε εμπορικά σημεία/σταθμούς μετρό

Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε διάφορους σταθμούς μετρό ή Ησαπ όπου η διέλευση του κόσμου είναι πυκνή και μπορεί να γίνει επιλογή του κόσμου. Πρόκειται για μια υπηρεσία πλήρως παραμετροποιήσιμη. Παρομοίως υπάρχουν ενέργειες οι οποίες πραγματοποιούνται σε χώρους μαζικής εστίασης όπως εμπορικές αγορές ή πλατείες σε πολυσύχναστες περιοχές, πεζόδρομους, μαρίνες, πλαζ και αλλού κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

Είναι επιθυμητό οι ενέργειες που διοργανώνονται να γίνονται ημέρες και ώρες όπου η κίνηση είναι αυξημένη προκειμένου να επιτυγχάνεται ο ανώτατος στόχος διαμοιρασμού που είναι 5500 έντυπα ανά συνεργείο κατά μέσο όρο. Ο αριθμός αυτός ποικίλει ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης καθώς και άλλους εξωγενής παράγοντες (π.χ καιρικές συνθήκες).
Στους δήμους όπου υπάρχει νομικό καθεστώς όπως Αθηναίων και Πειραιώς για την διενέργεια προώθησης χρειάζεται άδεια με κόστος π.χ στον Πειραιά 300€ ετησίως συν Φ.Π.Α.23%.


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!