ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Οι αγορές αλλάζουν, το επιχειρηματικό περιβάλλον εξελίσσεται, οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται. Η καινοτομία, η εξειδίκευση, η τεχνολογία, ο επαγγελματισμός και το κτίσιμο σχέσεων επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό θα είναι τα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα του Αύριο. Η AnimalPrint με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που διαθέτει και την πάνω από 20 χρόνια επιχειρηματική πορεία στην Ελληνική Αγορά είναι σε θέση να υποστηρίξει άμεσα τον Έλληνα Επιχειρηματία. Να τον υποστηρίξει με εξειδικευμένες προτάσεις σε ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών εφαρμογών που θα συντελέσουν άμεσα στην αύξηση των πωλήσεων και την διεκδίκηση νέων μερίδων αγοράς. Η ΑnimalPrint είναι και θα παραμείνει μία εταιρεία ταυτισμένη με την καινοτομία την ποιότητα και την ταχύτητα στις υπηρεσίες που προσφέρει.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

H AnimalPrint προσφέρει μια τεράστια γκάμα Διαφημιστικών Εφαρμογών ώστε η κάθε επιχείρηση να είναι καλλυμένη από όλους τους τρόπους διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών της. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της όπου και αν αυτοί βρίσκονται καθώς και να τους προσφέρει μια μεγάλη πληθώρα από διαφημιστικές εφαρμογές ώστε να διαφημίσουν την επιχείρησή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλύπτουμε όλη την διαφημιστική προώθηση ενός επιχειρηματία, από την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας του και την προώθηση αυτής στο ευρύ κοινό μέχρι και τα διαφημιστικά δώρα που θα προσφέρει στους πελάτες του, επιτυγχάνοντας τις υπηρεσίες αυτές, με την προώθηση της εταιρείας μέσω Internet και Κοινωνικών Δικτύων(Social Media), Διανομή Φυλλαδίων και άλλων καθημερινών μέσων προώθησης.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Οι πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια είναι πολλοί και από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, δείχνοντας την ικανότητα της εταιρίας μας να προσαρμόζει τις διαφημιστικές της υπηρεσίες ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλο μέρος του πελατολογίου μας αποτελείται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης και των υπηρεσιών. Για αυτό το λόγο η εμπειρία μας σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ μεγάλη και αποτελεί για εσάς το καλύτερο εχέγγυο για την αποτελεσματικότερη και πιο ουσιαστική μεταφορά του διαφημιστικού σας μηνύματος στους πελάτες σας. Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας ανήκουν επίσης και μεγάλοι δημόσιοι φορείς καθώς και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι μικρότερες επιχειρήσεις δε θα βρουν στην ΑnimalPrint έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε κάθε τους διαφημιστική προσπάθεια.

Οι Συνεργάτες μας

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία μας συνάπτει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.